Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 03:00

Νέα κυκλοφορία πρωτοποριακής πιπέτας φιπρονίλης

Η εταιρεία μας μετά την σύναψη συνεργασίας με τη Γερμανική IDT-Biologika, εταιρεία παραγωγής βιολογικών προϊόνων και άλλων Κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων για παραγωγικά ζώα και ζώα συντροφιάς, για την αποκλειστική αντιπροσώπευσή της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, εισάγει την πρωτοποριακή πιπέτα με τη δραστική ουσία φιπρονίλη για την καταπολέμηση των ψύλλων και κροτώνων σε ζώα συντροφιάς.

Η πιπέτα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει όλες τις διορθωτικές ενέργειες χειρισμού του κατοικιδίου χωρίς το άγχος του να χυθεί το περιεχόμενο της πιπέτας ενώ είναι ανοιχτή και κάνει τους χειρισμούς του κατοικιδίου.

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της, μας επιτρέπει να την ανοίξουμε, να την τοποθετήσουμε δίπλα μας στην ειδική βάση που είναι ενσωματωμένη και αναδιπλώνεται και με ήρεμες κινήσεις να προετοιμάσουμε το κατοικίδιο πριν από την εφαρμογή του προϊόντος.

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι Fiprocat 50 mg/pipete(cats), Fiprodog 67mg/pipete(small dogs), Fiprodog 134 mg/pipete(medium dogs), Fiprodog 268 mg/pipete(large dogs) και Fiprodog 402 mg/pipete(extra large dogs) και κάθε κουτί περιέχει 6 πιπέτες.